ep imagen de un modelo de tesla
COCHES.NET - Archivo

Aquest dimecres Tesla es confessarà davant el mercat, després que Wall Street tanqui portes. I ho fa a prop del suport de curt termini que presenta a la MM50.

  • 180,01$
  • 0,01%
Análisis Técnico
S1
329
S2
466
R1
502
R2
502
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Tesla es confessa aquesta nit davant el mercat amb les borses de Wall Street tancades. Caldrà estar atents a l''after hours' per veure com es prenen els inversors els resultats del tercer trimestre. El que està garantit és que aquest dijous el preu experimentarà un increment de la volatilitat i que faci el que faci sigui un moviment violent. Pot passar de tot amb aquest títol, ja sabem com es mou. Però passi el que passi ho farà dins d'una impecable tendència alcista de fons, o primària. Cosa que en absolut no és incompatible amb la possibilitat que corregeixi amb força a curt termini (fase de reacció).

De fet, i com es pot observar al gràfic diari, la tenim molt prop de la zona de suport que últimament ha actuat amb força precisió: la mitjana mòbil simple de 50 sessions o MM50. Aquesta passa actualment pels $408 aproximadament. S'hi ha recolzat en dues ocasions des de principis de setembre. S'això se'n dedueix que, si la perd, és fàcil que el preu decideixi aprofundir en les caigudes. Els suports més immediats es troben en els últim mínims creixents: els $351 i els $330. Per dalt, pel costat de les resistències, hi tenim els $465,90 (màxims de la setmana passada) i per damunt els màxims històrics ($502,49). Alea iacta est.

tsla2110202
Gráfico diario de Tesla

Noticias relacionadas

contador