ep gigafactoria de tesla en berlin
TESLA

Les caigudes d'aquest dimarts i avui són una gota a l'oceà alcista de les últimes setmanes. De fet, el valor ha rebotat des dels mínims de febrer fins als màxims d'ahir un 65%.

  • 2,46$
  • 0,41%
  • 9,04$
  • 6,10%
  • 168,29$
  • -1,11%
Análisis Técnico
S2
1153
R1
1243-49
R2
1243-49
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Tesla acumula una caiguda propera al 10% durant les últimes dues sessions, cosa que a priori encaixa absolutament dins dels paràmetres normals. Es tracta d'un parell de dies en què el mercat, amb la tecnologia al capdavant, està corregint una altra vegada amb força. A més, cal ser justos amb el valor i recordar que des dels mínims de febrer fins als màxims d'aquest dimarts el preu s'ha arribat a revalorar un 65%. O sigui, res.

Dit això, el gir a la baixa des de la resistència decreixent que uneix els màxims històrics de novembre i els alts de principis de gener ha estat impecable. Màxima precisió impossible. I ara com ja tenim tres punts de tangència en una recta, llavors ara sí que podem parlar d'una directriu baixista. De curt termini, però directriu a la baixa en qualsevol cas. A veure si el buit alcista dels 1.010 dòlars aconsegueix posar fre a la correcció de curt termini. Si no ho fa, el següent suport el trobem als 950 dòlars. Els 1.000 dòlars són només una xifra psicològica en aquest moment, res més.

En principi, no hi ha motius per pensar en una recaiguda cap als mínims de febrer. Això no té sentit plantejar-se ara mateix. Tesla està caient amb força, perquè la tecnologia en bloc està flaquejant una vegada més. I quan s'ha rebotat un 65% abans, qualsevol excusa és bona per recollir beneficis. De la qual cosa es dedueix fàcilment que si en la propera ocasió el preu és capaç de batre la nova directriu baixista de curt termini, el més normal és apostar per un rally cap als màxims històrics als 1.243,49 dòlars.

tsla060422
Gràfic diari de Tesla (TSLA)

Noticias relacionadas

contador