ep concesionario de tesla
TESLA - Archivo

Sabem que aquest títol és molt volàtil i especialment sensible a tota mena de notícies. No obstant això, tècnicament es troba en un moment de mercat dels més interessant.

  • 170,18$
  • 4,97%

Tesla va tancar aquest dimecres en plena zona de resistència, just en la part alta del triangle en el qual es troba encaixat el títol en els últims mesos (màxims decreixents i mínims creixents). Sabem com les hi gasta aquest títol a les verdes i a les madures cada vegada que es coneix qualsevol notícia sobre els lliuraments dels seus cotxes, producció dels mateix o els resultats trimestrals. El que no quitació per a advertir que el que tenim davant és, en teoria, un triangle de continuïtat de tendència: en aquest cas alcista. Però de res serveix avançar-se al moviment. Hem de deixar que el preu ens confirmi el moviment de fuita.

O cosa que és el mateix, un tancament per sobre dels 248,70 dòlars seria un primer avís a navegants de la intenció del títol, i el senyal definitiu seria un tancament per sobre dels màxims de setembre, en els 253,50 dòlars. Cas de confirmar-se la ruptura a l'alça del triangle cal esperar, amb les seves correccions intermèdies, un moviment cap als 300-320 dòlars com a mínim. Per baix, pel costat dels suports, vigilar que no es perfori en cap moment els mínims de setembre en els 218,36 dòlars.

tesla100919

Noticias relacionadas

contador