ep jose maria alvarez-pallete presidente ejecutivotelefonica 20181129152902
TELEFÓNICA

El moviment lateral o de consolidació des de finals de novembre ve a consolidar les importants pujades prèvies per a, en teoria, continuar escalant posicions.

  • 4,22€
  • 1,73%

Telefónica ha publicat resultats, la qual cosa vol dir que cal estar preparats per a tota mena de moviments, a l'alça o a la baixa. Però és cert que el gràfic és bo, les sensacions continuen convidant a l'optimisme. De fet, es pot dir que el títol està consolidant lateralment des de finals de novembre. Construint el que sembla ser un triangle de continuïtat de tendència (màxims decreixents i mínims creixents), en aquest cas alcista. Per sobre dels 7,8 euros en preus de tancament tindrem una nova i clar senyal de fortalesa, avantsala del que pot ser un nou moviment alcista amb objectiu cap a la zona dels 8,05 euros i per damunt els 8,20 euros com a resistències més immediates.

Per a baix, per la banda dels suports, tenim la zona dels 7,20-7,25 euros. La base del triangle que, a més, coincideix amb la MM200 diària. Si bé és cert que aquesta mitjana genera molt soroll, en el cas que ens ocupa podem dir que està actuant bastant bé com a suport.

tef210219
Gráfico diario de Telefónica en el último año

Noticias relacionadas

contador