pallete telefonica portada presentacion resultados

La setmana passada va ser d'infart: els títols de la nostra operadora es van deixar en l'acumulat de la setmana un 12%, en línia amb el nostre selectiu i amb el conjunt de les borses mundials.

  • 4,23€
  • 0,57%
Análisis Técnico
S1
5
S2
5.70
R1
5.98
R2
5.98
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

La mateixa setmana que Telefónica confessava davant del mercat els resultats del conjunt de 2019, advertíem que no ens agradava en absolut l'espelma setmanal que ens deixava, que era de tot menys alcista. Per això deixàvem la porta oberta a una caiguda cap al suport dels 5,98 euros, i per sota i de major rellevància el suport dels 5,30 euros: l'origen de l'últim gran impuls alcista de mitjan 2012. I aquí és on la tenim en aquest moment, just on va començar tot, per definició una clara zona de suport. Així que, si hi ha un bon moment per a intentar-ho pel costat llarg en aquest títol és just ara, en plena zona de suport de mitjà i de llarg termini. De totes maneres, hem de preparar-nos per la volatilitat dels últims temps, que ha arribat i no se'n pensa anar.

Els preus, quan cauen com ho han fet, han de rebotar (fase de reacció) i a vegades amb força, amb violència, tot i les caigudes intermèdies. I el més normal és que després es posi de nou a prova el suport que presenta als mínims de l'última gran fuetada baixista, i en funció que aquest suport aguanti o no, podrem començar a parlar de la possibilitat que estigui tractant de construir un sòl de mercat o, per contra, que s'acabi confirmant una nova sotragada correctiva. De totes maneres, tot això demanarà temps (estem parlant de setmanes, potser fins i tot mesos.) Però sí que és cert que, després del pànic i la por que tenim al mercat, sembla que és el moment de rebotar. Així, pel costat de les resistències tenim els 5,98-6 euros (abans suport) i sobretot el buit baixista setmanal dels 6,11 euros

.

tef020320
Gráfico semanal de Telefónica desde 2000

Noticias relacionadas

contador