ep jose maria alvarez-pallete presidente ejecutivotelefonica 20180702114403
TELEFÓNICA - Archivo

El lent però continu degoteig a la baixa de les últimes setmanes estan acostant els títols de l'operadora als mínims anuals.

  • 4,13€
  • 0,24%

Durant les últimes setmanes hem parlat en multitud d'ocasions de la importància del suport dels 7,16 euros, els mínims anuals. I això és així (encara) per tal com estem parlant de la directriu alcista dels últims anys, amb després punts de tangència, que passava fins fa poc pels mínims de l'any. De la qual cosa es dedueix que mentre no es perforin els mínims esmentats, en tancaments, cal apostar per un moviment de rebot. O millor dit, no té gaire sentit que el preu perforés la directriu alcista dels últims anys si volem tenir l'esperança que els títols de l'operadora intentin reestructurar-se de nou a l'alça a mitjà termini.

És a dir, l'equació rendibilitat-risc és òptima en aquest moment col·locant un ordre de prou pèrdues en preus de tancament per sota dels 7,16 euros. Encara que figura de volta en l'operadora no tindrem fins que no salti per sobre dels 7,80 euros, els màxims de juliol.

Gràfic diari de Telefónica

Noticias relacionadas

contador