ep jose maria alvarez-pallete presidente ejecutivotelefonica 20181129152902
TELEFÓNICA

Tot i que els títols de l'operadora poden posar rumb a la zona de suport dels 6,85-7 euros no ens disgusta el gràfic que avui dia presenta la companyia.

  • 4,23€
  • 0,57%

Telefónica acaba d'ajustar el dividend de 0,20 euros que repartirà pròximament. Tècnicament i després de les importants caigudes d'aquest dimarts cal remenar com a escenari més probable una volta en forma de 'throw back' a la nova zona de suport, abans important resistència, que presenta en la part alta del canal baixista, això és la zona dels aproximadament set euros. Però, fins i tot, no descartem que pugui emplenar (almenys parcialment) l'important suport que presenta en el '*gap' alcista que ens va deixar a l'alça en l'última publicació de resultats: concretament en els 6,86 euros.

Amb tot, de produir-se, entenem que la potencial correcció encaixaria dins dels paràmetres normals després de tres mesos de pujades. En teoria, una visita cap a la zona dels 6,86-7 euros seria un nivell interessant de preus per a intentar-lo de nou a l'alça en l'operadora.

tef191218
Gràfic diari de Telefónica

Noticias relacionadas

contador