Pallete-telefonica-2

Els títols de la nostra operadora van perforar aquest dijous, i amb un important volum de negociació, la base (suport) del moviment lateral dels últims dos mesos.

  • 10,84€
  • 1,45%
  • 3,98€
  • 0,45%

Aquest dijous els títols de Telefónica tancaven amb importants caigudes, del 4,02%, fins als 10,03 euros. Si recordeu, a principis de setmana, dèiem que donava la sensació que Telefónica anava a despertar en qualsevol moment, encara que ho fèiem pensant més en la continuïtat de les pujades que no l'inici de les correccions. Però li posàvem una condició, que el preu confirmés (amb comoditat i en preus de tancament) per sobre dels 10,63 euros. Cosa que no s'ha produït i, per tant, el preu no va confirmar en cap moment l'inici d'un nou impuls alcista.

El que ha succeït, després de la mala acollida dels resultats d’aquest dijous, és que s'ha emportat per davant el suport que presenta als 10,10 euros. I l’ha perforat, encara que per poc, amb un fortíssim volum de contractació. Arribats a aquest punt i, rebots a part, la veritat és que no descartem que la correcció iniciada aquest dijous tingui continuïtat durant els propers dies amb objectius de caiguda a la zona dels 9,65 euros (buit alcista) i fins i tot els màxims de setembre als 9,40 euros (abans forta resistència).

Gràfic diari - Telefónica

Noticias relacionadas

contador