josé maría álvarez pallete (telefónica) portada
Alberto Sánchez - Bolsamanía

Després de la dura garrotada d'aquest dimarts, és normal que el preu reprengui la senda baixista i es dirigeixi cap a l'important suport dels mínims de març.

  • 4,19€
  • 0,99%
Análisis Técnico
S1
3.53
S2
4.38
R1
4.50
R2
4.50
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Continua cridant-me l'atenció l'important volum de negociació durant la fuetada baixista d'aquest dimarts, en què va perdre un 10% amb un fortíssim volum de negociació. I això, quan es tracta del curt termini, no sol indicar res de bo. És cert que no hi ha anàlisi ni eines infal·libles per als mercats, però sí que l'experiència ens ha demostrat que quan hem assistit a un enfonsament com el que tenen tots els valors del mercat, en molts casos els preus tornen a l'origen del moviment i ataquen la zona de suport, per comprovar-ne la fortalesa.

Si resisteixen, llavors hi ha la possibilitat que ens trobem davant d'un sòl de mercat des del qual intentar construir (amb el pas del temps) alguna mena de figura de retorn. Però no oblidem que als mercats es parla sempre en termes de probabilitat. Dit això, a molt curt termini tenim com a suport els mínims del dimecres (3,76) i per sota, els mínims de març a 3,53 euros. I per sobre, pel costat de les resistències, tenim els 4,38 i els 4,50 euros.

tef220520
Gráfico diario de Telefónica

Noticias relacionadas

contador