josé maría álvarez pallete (telefónica) portada
Alberto Sánchez - Bolsamanía

Telxius Telecom, filial de Telefónica al 50% i participada pel fons KKR (40%) i Pontegadea al 10% (Amancio Ortega), ha signat un acord amb American Tower Corporation (ATC) per a la venda de la seva divisió de torres de telecomunicacions per un import de 7.700 milions d'euros, pagables en efectiu.

  • 3,80€
  • 0,80%
Análisis Técnico
S2
3.74
R1
4.63
R2
4.63
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Els inversors han acollit de molt bona gana la venda de Telxius Telecom i els títols ho celebren amb pujades del 10% durant els primers minuts de la negociació. Encara que el realment important és el que succeeixi al tancament, ja que és aquí on es confirmen les superacions de resistències/pèrdues de suports. Dit això, tot segueix més o menys igual que sempre. Les fortes pujades d'aquest dimecres no suposen un clara millora pel que fa al gràfic. Sí a molt curt termini, però no a mitjà i llarg termini.

Així, en aquest moment el tenim superant la resistència dels 3,74 euros i tot apunta que ha posat rumb a l'important resistència que presenta en el buit baixista setmanal de març als 4,63 euros. O el que és el mateix, tot i les pujades d'avui encara ha de pujar a prop d'un 20% per assolir el buit baixista homòleg de l'IBEX als 8.375 punts. I per sobre i de major envergadura encara tenim la directriu baixista principal als 5,60 euros.

tef1301212
Gràfic setmanal de Telefónica

Noticias relacionadas

contador