ep jose maria alvarez-pallete presidente ejecutivotelefonica 20181129152902
TELEFÓNICA
4,01€
  • 0,05€
  • 1,21%

Tot i que a curt termini no podem descartar una correcció en el títol, cal reconèixer que en línies generals està aguantant el tipus molt millor que el conjunt del mercat.

Vagi per davant, que els títols de la nostra operadora ens segueixen agradant bastant més que el conjunt del mercat. Però això no és incompatible amb el fet que tinguem els nostres dubtes sobre si podem assistir a una correcció cap a la zona dels aproximadament set euros abans de continuar amb les pujades. Des de finals de setembre tenim el títol construint impecables mínims i màxims creixents, a més, el preu s'ha col·locat per sobre de l’encreuament entre la MM50 i la MM200 (senyal de fortalesa a mitjà termini).

Però al mateix temps, hem de saber que tenim un important buit alcista als 6,86 euros, que va deixar durant l'última publicació dels resultats. És cert que no tots els buits es tanquen o s'omplen. Però l'experiència m'ha demostrat que en la majoria dels casos sí que ho fa. De la qual cosa podem deduir que si per casualitat el títol busqués la zona dels 6,85-7 euros durant les pròximes setmanes estarem, en teoria, davant d'una clara oportunitat per pujar-nos al tren de les compres.

tef100119

Noticias relacionadas

contador