ep vista exterior del edificio de la sede de telefonica en madrid
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo
4,15€
  • 0,03€
  • 0,78%

Des dels màxims de finals d'octubre els títols de Telefónica acumulen un retrocés del 7%. I ara els tenim cotitzant perillosament a nivells de suport clau.

Al gràfic setmanal de llarg termini de Telefónica podem observar com n'és d'impecable la directriu baixista des de l'estiu de 2015, amb (mínim) cinc punts de tangència en aquesta. A més, la resistència a batre no pot ser més clara. De la qual cosa es dedueix que, d'alguna manera, per poder dir que alguna cosa estaria canviant (per bé) en el títol de la nostra operadora necessitarem que el preu salti i confirmi amb claredat per sobre de la resistència que presenta en aquest moment en l'últim màxim decreixent: els 7,26 euros. I mentrestant no tindrem res.

tef2141119
Gràfic setmanal des de finals de 2014

I si ens fixem a curt termini, podem apreciar el potencial 'cap i espatlles' a la qual està donant forma el preu durant les últimes setmanes. De fet, en perdre amb claredat la zona de suport dels 6,70 euros en preus de tancament, haurem d'anar amb peus de plom. Doncs el que tenim davant és un potencial 'cap i espatlles' que si finalment es confirma, principalment en espelmes setmanals, cal apostar per un important moviment correctiu amb objectiu de caiguda cap a la zona dels aproximadament 6,20-6,30 euros com a objectiu mínim teòric de caiguda.

tef141119
Gràfic diari

Noticias relacionadas

contador