tecnicas reunidas bolsa portada
8,81€
  • -0,03€
  • -0,28%

Els títols de Técnicas Reunidas presenten una impecable recta resistència a la directriu baixista que uneix els impecables i successius màxims decreixents des d'abril de 2017.

Análisis Técnico
S1
18.68
S2
20.50
R1
27.24
R2
27.24
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Després de les pujades de les últimes sessions tenim els títols de Técnicas Reunidas en plena zona de resistència, just a la directriu baixista que uneix els màxims decreixents des d'abril de 2017. De fet, crida l'atenció com n'és d'impecable de la recta resistència, en aquest cas directriu baixista per allò de presentar (com a mínim) tres punts de tangència, que uneix els successius màxims decreixents des d'abril de 2017. De la qual cosa es dedueix que un tancament setmanal per sobre i amb folgança es pot interpretar com un avís a navegants que alguna cosa pot estar començant a canviar en el títol.

Si bé, és cert que per poder parlar d'una confirmació definitiva, necessitarem que aquest salti per sobre de la resistència que presenta en els màxims anuals: els màxims d'abril als 27,24 euros i últim màxim decreixent. Però no ens avancem als esdeveniments perquè en aquest moment el títol cotitza en plena zona de resistència. I en resistències, si de cas es ven. No es compra.

tecnicas191119

Noticias relacionadas

contador