societe generale portada
25,34€
  • 0,24€
  • 0,96%

A molt curt termini tenim un suport en els mínims anuals (20,80 euros) i com a resistència tenim el buit baixista setmanal dels 24,65 euros. Per no parlar de la directriu baixista que uneix els màxims decreixents des de maig de 2018 i que passa en aquest moment pels aprox. 26 euros. Després, aquells que vulguin pujar al tren de les compres en el segon títol financer gal han d'esperar a comprovar si per casualitat el títol fos capaç de deixar enrere la directriu baixista, amb folgança i en espelmes setmanals.

I només per sobre dels 29,66 euros (màxims de maig) tindrem la confirmació que alguna cosa podria estar canviant en la tendència del títol, a millor. Però també, molt de compte amb perforar els mínims anuals, ja que per sota no tindríem cap suport fins als mínims històrics: als aprox. 15 euros.

D'altra banda, el passat mes de juliol vam conèixer que els espanyols Álvaro Huete i Demetrio Salorio guanyaven pes en el banc francès Société Générale després de la creació de la unitat de negocis de banca global i assessoria. Aquesta nova línia combina serveis d'assessoria, mercats de capital i finançament i tenen com a objectiu "proporcionar l'oferta de serveis més integrada", segons ha informat el banc en un comunicat. Aquesta nova unitat de negoci serà dirigida per Pierre Palmieri, al qual reportaran Thierry d'Argent i l'espanyol Álvaro Huete, nomenats caps adjunts de banca global i assessoria, a la seu a París, amb efectes des de l'1 de juliol. Huete, que es va incorporar a la companyia francesa el 1997, exercia el lloc de director adjunt de finances globals i director de finances globals al Regne Unit des de 2015. L'espanyol Demetrio Salorio reemplaça des del 15 de maig a Huete en aquest càrrec, a més de mantenir el seu càrrec com a cap adjunt de finances globals. D'altra banda, Sylvain Mégarbané és el nou director de banca d'inversió, una nova línia de negocis creada dins de la unitat de negocis d'assessoria i banca global.

contador