ep archivo   actividad minera de berkeley
BERKELEY - Archivo

Tot i les caigudes del 30% des dels màxims de març el valor encara puja 275% des dels mínims de desembre. Berkeley és volatilitat en estat pur.

  • 47,14£
  • -0,76%
Análisis Técnico
S1
0.23
S2
0.50
R1
0.6570
R2
0.6570
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Berkeley ha anunciat aquest divendres que s'ha resolt la demanda presentada contra l'empresa per Singapore Mining Acquisition, una filial de l'Autoritat d'Inversions d'Oman (OIA), i se n'ha acordat la suspensió. Les dues parts han pactat i han acordat suspendre el procediment judicial davant del Tribunal Suprem d'Austràlia.

Tècnicament, i independentment del que faci el valor a molt curt termini, on tot és possible, el gràfic setmanal convida a ser optimistes. Partint del fet que el nostre objectiu de pujada a la part alta del canal baixista s'ha complert, les sensacions sobre el valor comencen a millorar. I això per què? Perquè tenim el preu consolidant sense gaires problemes, aparentment, per sobre de la part alta del canal baixista pel qual es desplaçava el preu des de l'estiu del 2020. Això deixa la porta oberta que aquest pugui recórrer a l'alça, a mitjà termini, l'amplada del canal. O això és el que almenys resa la teoria. En qualsevol cas, les fortes pujades amb un volum de negociació tan alt sempre augura coses bones.

bky010422
Gràfic setmanal de Berkeley (BKY)

Noticias relacionadas

contador