nasdaq dit avoir securise 37 du capital d oslo bors 20220122133328

L'índex de la tecnologia ens ha confirmat, després de superar la resistència de 14.340 punts, un doble sòl de llibre. De manual. I el dia que el preu va saltar per sobre de la resistència (ara suport) ho va fer amb un clar increment del volum negociat.

  • 17.588,76
  • -1,09%
Análisis Técnico
S1
13020
S2
15140
R1
15200
R2
15200
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

El doble sòl és un patró de canvi de tendència a l'alça que té forma de W. Com el seu nom indica, la pauta està composta per dues valls (mínims) consecutives que són aproximadament iguals, amb un rebot moderat entre mitges. Posant de manifest un suport important. La figura ens mostra la intenció per part dels inversors de no deixar que el preu arribi a nous mínims i la determinació de posar fi a la tendència baixista prèvia. El triple sòl és una extensió d'aquest patró, on tenim tres mínims al mateix nivell de preus seguits per una ruptura per sobre de la resistència.

Els màxims del rebot que es produeixen entre les dues valls es diu clavicular o línia de coll. De manera que quan el preu rebota des de la segona vall i aconsegueix superar aquesta resistència, preferiblement amb un clar increment del volum, és quan el doble sòl queda confirmat. L'objectiu de pujada de la figura de tornada és el resultat de projectar a l'alça i des del punt de ruptura de la línia de coll l'alçada de les dues valls, l'alçada del doble sòl. I sempre es tracta d'un objectiu de pujada mínim teòric.

Dit això i a molt curt termini no sabem si hi haurà o no un moviment al Nasdaq 100 en forma de retrocés temporal al nou suport, abans resistència, dels 14.355 punts. Però si hi hagués, aquesta caiguda encaixaria absolutament dins dels paràmetres normals. I si finalment la figura de tornada es compleix, llavors cal esperar que el rally en curs l'acabi portant cap a nivells de preu propers als 15.750 punts, com a objectiu de pujada mínim teòric.

ndx280322
Gràfic diari del Nasdaq 100 (.NDX)

Noticias relacionadas

contador