screenshot 02 02 2017 13 56 02

En el curt termini tenim els títols de Gamesa en zona de ningú, a mig camí entre els nivells de suport i de resistències claus.

  • 18,05€
  • 0,00%
  • 186,85 DKK
  • -0,82%

Una vegada ajustada la sèrie de preus a l'últim 'superdivident' repartit per la companyia podem comprovar com tot segueix igual, res no ha canviat al gràfic de la companyia. De fet i, com ens agrada recordar sempre que tenim l'oportunitat, no té sentit invertir en una acció només sobre la base del dividend. Doncs en el moment en què es reparteix, aquest es descompta del preu de l'acció. O com se sol dir rebre la manutenció en canvi de la feina: tenim un ingrés al compte però una menor valoració de la nostra cartera d'accions.

Dit això i des del punt de vista de l'anàlisi tècnica no hi ha novetats respecte al que ja hem comentat mesos i mesos enrere. Estem davant un dels títol més alcistes de tot el mercat durant els últims anys. I des de finals de 2015 tenim la cotització de Gamesa encaixada dins d'un impecable canal alcista que rebota cada vegada que s'aproxima a la base del canal i es corregeix quant toca la part alta del mateix. En el molt curt termini la tenim en zona de ningú, lluny de suports i resistències claus.

Gràfic diari - Gamesa

Noticias relacionadas

contador