tesla est a suivre a la bourse de new york 20211004174021

El divendres de la setmana passada analitzàvem el valor i dèiem que aquest estava deliciós. Que al nostre parer li quedava molt poquet de caiguda per arribar a l'important suport dels 900 dòlars (els anteriors màxims històrics que arribava a finals de gener).

  • 168,47$
  • -2,04%
Análisis Técnico
S1
892
S2
1072
R1
1200
R2
1200
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Un retrocés temporal és un moviment per part del preu on aquest corregeix per comprovar la fortalesa del que és el nou nivell de suport, abans resistència, que s'ha superat recentment a l'alça. De manera que, un cop el preu cau i es demostra que no pot amb el nou suport, aquest sol tornar a reestructurar-se a l'alça. En resum, es pot dir que una retirada temporal és un rebot per després caure, mentre que un retrocés temporal consisteix a corregir per després continuar pujant.

I això és el que tenim en teoria en Tesla, una caiguda cap als màxims històrics anteriors que va marcar el gener d'aquest any als 900 dòlars. Ha estat tocar el preu aquesta zona de control i entrar els diners amb força a la companyia. Tant que des dels mínims de dimarts Tesla acumula una pujada del 12%, que no és poca cosa. A curt termini ens ha deixat un buit alcista, per definició suport, als 938,53 dòlars. És impossible saber si intentarà emplenar-lo, almenys parcialment, abans de continuar escalant posicions.

D'altra banda, l'oscil·lador de moment estocàstic s'ha girat a l'alça des d'importants nivells de sobrevenda, cosa que en condicions normals deixa la porta oberta perquè la recuperació en el valor no hagi fet res més que començar. En resum, avui dia tot suggereix que hem assistit a un impecable retrocés temporal als màxims històrics previs i poc més.

tsla231221
Gràfic diari de Tesla

Noticias relacionadas

contador