ep cartelbanco santanderla ciudad grupo santander comunidadmadrid 20190822163704
Ricardo Rubio - Europa Press
4,51€
  • -0,03€
  • -0,73%

El sectorial bancari europeu va confirmar recentment figura de volta en 'cap i espatlles' invertida, d'aquí la renovada fortalesa dels bancs.

Molt malament s'ha de donar la cosa perquè el preu dels títols de l'entitat càntabra no aconsegueixin tancar, en espelmes setmanals, per sobre de l'important resistència dels 3,90 euros, abans important referència de suport. Amb tot, ara sembla que arriba el moment de la veritat: la recta resistència que uneix els màxims decreixents des de principis de 2018, ara a l'entorn dels aproximadament 4,15 euros. Anem a veure com reacciona el preu des d'aquesta zona de control.

Amb tot, si en Telefónica ens hem fixat en el nivell dels 7,50 euros com a resistència a batre, el nivell homòleg per als títols de Santander el trobem en els màxims d'aquest estiu: els 4,25 euros. Només tancant amb força i en espelmes setmanals per sobre deixarem la porta oberta al fet que, probablement, estiguem davant d'alguna cosa més que un simple rebot dins d'una clara fase correctiva.

san241019

Noticias relacionadas

contador