ep archivo   la presidenta de banco santander ana botin en la conferencia internacional de banca
BANCO SANTANDER - Archivo

Els títols de Santander estan desplaçant-se horitzontalment des de finals del mes d'abril i el fa dins d'un rang de preus comprès entre els 2,83 euros per baix (suport) i els 3,45 per dalt (resistència).

  • 4,42€
  • -1,06%
Análisis Técnico
S1
2.60
S2
3.3535
R1
3.45
R2
3.45
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

La sessió d'aquest dijous s'espera que sigui tranquil·la, sobretot perquè Wall Street no obre per la festivitat del dia d'Acció de Gràcies (thanksgiving). I a més aquest divendres només obrirà mitja sessió. I normalment si Wall Street està de pont els mercats europeus solen moure's menys.

Dit això, tot suggereix que els títols de Santander poden acabar posant a prova en les pròximes sessions/setmanes l'important suport que presenta en els mínims de juliol i de setembre en la zona dels 2,83-2,84 euros. Aquí ens trobem amb un important suport que ens convidaria a obrir llargs en el valor, amb 'stop loss' per sota. Si aquest suport s'acabés perforant hi ha la possibilitat de què tracti de dirigir-se cap al nivell dels 2,60 euros: l'antiga directriu baixista que durant una mica més de 3 anys va actuar com a resistència i ara podria fer-ho com a suport (throw back).

Per dalt, pel costat de les resistències, tenim els màxims de novembre en els 3,35 euros i per damunt els màxims anuals en els 3,4570 euros. I la més important de totes elles en aquest moment, el buit baixista setmanal de finals de febrer en els 3,54 euros, ara mateix sembla gairebé inassolible.

san251121
Gráfico semanal de Santander

Noticias relacionadas

contador