ep la presidenta de banco santander ana botin en la presentacion de resultados de 2020
SANTANDER

Des de principis de setmana estem assistint a una correcció important en el conjunt de les borses mundials. Es tracta d'una correcció general del mercat liderada, sobretot, per la tecnologia. I com a 'excusa' les renovades tensions inflacionistes a l'altre costat de l'Atlàntic.

  • 4,51€
  • -0,66%
Análisis Técnico
S1
2.74
S2
3.39
R1
3.5930
R2
3.5930
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Sempre hi ha justificacions per a tot tipus de moviment dels mercats, tant a l'alça com a la baixa. Per això, com a analista tècnic, l'únic que m'importa és la reacció de preu a la notícia. No les notícies en sí. Tot i que en el cas que ens ocupa les notícies que es coneixen d'una inflació més gran del que s'esperava pot acabar tensant a l'alça els tipus d'interès a l'altre costat de l'Atlàntic. Cosa que afectaria directament sobre el compte de resultats dels bancs en tenir un major marge d'interessos.

Tècnicament, el valor és un altre des que a finals d'abril superés la important resistència que li conferia la directriu baixista principal, cosa que unia tots els successius màxims decreixents des de febrer de 2018. L'entitat càntabra està aguantant molt bé la correcció general del mercat i a poc que aquest es prengui un respir cal apostar per un moviment a la recerca de la resistència que presenta en el buit baixista setmanal de finals de febrer de 2020 als 3,60 euros. Qui l'ha vist i qui el veu.

san130521
Gràfic setmanal de Banc Santander

Noticias relacionadas

contador