cbbancos short

Per allò que BBVA acostuma a funcionar molt bé com a títol avançat de l'IBEX, seria bo que el suport dels set euros no es perforés en espelmes setmanals.

  • 4,78€
  • 0,67%
  • 10,55€
  • -1,03%

Tot fa preveure que, després de l'obertura, els dos grans bancs del nostre país posin a prova els primers suports importants. En el cas de l'entitat càntabra ens referim a la base del canal alcista des del passat mes de setembre, ara als 5,4-5,45 euros i per sota, fins i tot, els mínims de setembre als 5,18-5,20 euros.

Gràfic diari de Banc Santander

En el cas de l'entitat basca el suport és molt més clar, ja que és el mateix al qual estem fent referència mes rere mes, els sempiterns set euros. Per sota d'aquest suport tindríem un important senyal de debilitat, avantsala d'un moviment directe cap als 6,8 euros, per on passa la MM200 setmanal sense descartar nivells (com a mínim) als 6,40 euros, l'amplada de l'ampli moviment lateral. A més, l'experiència ens ha demostrat en moltes ocasions que quan es trenca un gran lateral a la baixa, les implicacions posteriors acostumen a portar amb si importants fases correctives.

Gràfic setmanal de BBVA

Noticias relacionadas

contador