dl santander bank sign shop
Sharecast photo / Josh White

És un patró de canvi de tendència a l'alça que té forma de "W". Com el seu nom indica, la pauta està composta per dues valls (mínims) consecutives que són aproximadament iguals, amb un rebot moderat entre elles. Posant de manifest un suport important.

  • 4,85€
  • 2,16%
Análisis Técnico
S1
2.88
S2
3.51
R1
3.75
R2
3.75
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

La figura ens mostra la intenció per part dels inversors de no deixar que el preu arribi a nous mínims i la determinació de posar fi a la tendència baixista prèvia. No és menys cert que les dobles valls que millor funcionen són aquells que es donen al final d'una fase correctiva important, que no és el cas. Però també els podem veure dins del que és la fase de consolidació o fase de reacció després d'un important 'ral·li' a l'alça previ. De manera que el preu puja amb força, desplega un ampli lateral confirmant-se el final de la fase de consolidació i de nou bat resistències confirmant un nou impuls alcista.

Així, tenim els títols de l'entitat càntabra 'traient el cap' per sobre de la resistència dels 3,30 euros (els màxims d'agost). Si aconsegueix consolidar-se per sobre d'aquest nivell sense molts problemes, el normal és que, més aviat que tard, tracti de dirigir-se a la zona de resistència que té als màxims anuals (3,51). I per sobre es confirmaria un nou tram alcista en el valor a mitjà i llarg termini. Amb el permís, és clar, de la important resistència que té als màxims prepandemia: els 3,75 euros de principis de 2020. Aquí l'entitat càntabra té una senyora resistència que no serà gens fàcil de deixar enrere.

san111021
Gràfic setmanal de Santander

Noticias relacionadas

contador