ep ana botin presidenta banco santander 20181121200901
BANCO SANTANDER
4,76€
  • 0,02€
  • 0,44%

Els títols de Banc Santander van tancar aquest divendres a les portes de l’important zona de control dels 4,39-4,40 euros. Per sobre, en preus de tancament i amb folgança, tindrem un important senyal de fortalesa.

Aquí tenim els títols del primer banc del nostre país a les portes de la resistència dels 4,39-4,40 euros (els màxims de novembre i de gener). Les zones de control en el títol són molt clares: tenim la directriu alcista que uneix els mínims creixents des de finals de desembre (amb tres punts de suport) i que passa en aquest moment pels 4,09-4,10 euros i per dalt la resistència horitzontal abans esmentada. Ja veurem si finalment és capaç de saltar per sobre i, si pot ser, que ho faci en espelmes setmanals. Doncs ja sabem que d'aquesta manera els senyals són més fiables, més contundents.

En confirmar-se, en teoria el que tenim és una potencial figura d'implicacions alcistes en 'cap i espatlles' invertit, amb objectiu de pujada (mínim teòric), als 5-5,10 euros. Això és un 15% de revaloració addicional. Però, insisteixo, necessitem que el preu trenqui amb força i si pot ser amb volum, o en el seu lloc que ho faci en espelmes setmanals. Ara mateix està en plena zona de resistència.

santander180319
Gràfic diari de Banc Santander

Noticias relacionadas

contador