ep la presidenta de banco santander ana botin interviniendo via online en el ii foro economico
BANCO SANTANDER

Sembla que als títols de Santander se'ls està ennuegant la zona de resistència dels 3,50-3,60 euros. I no és per menys, ja que aquest nivell es correspon amb el buit baixista setmanal de finals de febrer de l'any passat.

  • 4,50€
  • -1,06%
Análisis Técnico
S1
3.05
S2
3.60
R1
3.77
R2
3.77
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Primer de tot mai està de més recordar d'on ve el títol i on és. I ve de pujar un 140% des dels mínims de setembre, que no és poca cosa. I com no pot ser d'altra manera el cansament s'acumula i els preus ja no pugen amb la mateixa alegria que abans. Una cosa absolutament normal. Aquest cansament té el seu reflex als importants nivells de sobrecompra setmanals i mensuals. Això per si sol no vol dir que haguem de assistir a una forta correcció, però sí que d'alguna manera li resta impulsivitat, velocitat de creuer (momentum).

La veritat és que les cotes actuals no seran gens fàcils de batre, a priori. Doncs a l'esgotament extrem del valor se li uneix la important resistència que presenta al buit baixista setmanal de finals de febrer de 2020 als 3,60 euros. I després tenim els nivells prepandemia als màxims de principis de 2020 als 3,75 euros. Després, en resum, tenim un rang resistència als 3,60-3,75 euros que pot actuar com un gran sostre temporal en la cotització.

san110621
Gràfic setmanal de Banco Santander

Noticias relacionadas

contador