ep la presidentabanco santander ana botin 20190403091302
BANCO SANTANDER - Archivo
4,52€
  • 0,02€
  • 0,41%

Les importants pujades de les últimes sessions/setmanes s'acosten els títols de l'entitat càntabra a l'important zona de resistència que presenta en el rang dels 4,70-4,75 euros.

Poc es pot afegir sobre l'entitat càntabra que no haguem comentat al llarg de les últimes setmanes/mesos. Que presenta una impecable recta suport en la directriu alcista i, per tant, que construint mínims i màxims creixents només cal seguir fent una cosa: pujar. Ara bé, com res puja sense el seu corresponent ajust (o fase de reacció) hem d'estar preparats davant la possibilitat que es produeixi alguna correcció de curt termini. El que no té cap sentit és obrir llargs ara, a hores d'ara del partit. Fer-ho és arribar molt tard al mercat i això, gairebé sempre, es paga. És moment de mantenir.

No s'ha perforat cap suport, per tant tampoc és moment de vendre res. Simplement, estarem atents com es comportarà el títol a l'important zona de resistència que presenta als 4,70-4,75 euros, el buit baixista de finals de maig i els màxims de juliol.

san240419
Evolució diària des de març de 2018

Noticias relacionadas

contador