Dia

0,01€
  • 0,00€
  • -1,54%

Durant les últimes sessions hem deixat la porta oberta que el títol pogués construir un rebot si finalment aconseguia saltar per sobre de la formació triangular en què es troba.

Heus aquí un exemple més de com n’és d'important esperar que el preu ens confirmi un escenari o un altre. Mai cal avançar-se als moviments perquè després no es confirmen les figures i els preus fan just el contrari del que un podia esperar. Recentment, dèiem que DIA semblava atacar la part superior del triangle (màxims decreixents i mínims creixents) i que, només si el preu saltava amb comoditat per sobre i en preus de tancament, tindríem un clar senyal de fortalesa en termes de molt curt termini i sempre dins d'un escenari baixista. El que al final no es va confirmar.

I ara tenim just el contrari: el preu sembla voler atacar la base del canal, ara als 0,655 euros. La perforació de la base d'aquest el portaria a l'únic suport de veritat en aquest moment, els mínims històrics (0,62). Amb una alta probabilitat de perforar-los, cosa que el col·locaria de nou en 'caiguda lliure' absoluta i en disposició d'experimentar un nou i important 'fuetada' baixista. En qualsevol cas, segueix sent un títol per veure des de la barrera. No es pot ser més baixista.

Gràfic diari de DIA

Noticias relacionadas

contador