ep una oficina del banco sabadell en madrid espana a 31 de julio de 2020
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo
1,69€
  • 0,06€
  • 3,48%

Les importants caigudes dels últims dies l'estan portant a posar a prova l'important suport de curt termini que presenta al buit alcista setmanal dels 0,3363 euros.

Análisis Técnico
S1
0.25
S2
0.42
R1
0.666
R2
0.666
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

La setmana passada BBVA i Sabadell trencaven les negociacions per fusionar-se iniciades el passat 16 de novembre "en no haver aconseguit un acord sobre l'eventual equació de bescanvi de les accions de les dues entitats". Des de llavors la cotització de Sabadell acumula una caiguda lleugerament superior al 20%. Tècnicament, l'últim fuetada l'ha portat a posar a prova la zona de suport que presenta al buit alcista setmanal dels 0,3363 euros i al voltant d'aquest nivell de preus dona la sensació de voler construir un sòl, o almenys pel que fa a curt termini. Tancar aquest buit alcista seria un nou i preocupant senyal de debilitat, avantsala del que pot acabar sent una volta a la zona de mínims anuals i històrics.

D'altra banda, crida l'atenció que finalment el preu no va acabar de confirmar una doble vall, ja que tot i que aquest va arribar a saltar per sobre de la resistència dels 0,4210 euros (màxims de setembre) mai va arribar a fer-ho en espelmes setmanals. I ja sabeu que un servidor és un acèrrim seguidor de les espelmes setmanals, ja que ens eliminen el soroll de cada dia.

sab011220
Gràfic setmanal de Sabadell

Noticias relacionadas

contador