ep banc sabadell arxiu
BANCO SABADELL - Archivo
1,67€
  • 0,16€
  • 10,56%

El títol està desplaçant lateralment des de fa un mes, i està donant forma així al que pot ser la segona 'espatlla' d'un potencial 'cap i espatlles' invertit.

Análisis Técnico
S1
0,91
S2
1,0214
R1
1,07
R2
1,07
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

El moviment lateral baixista de l'últim mes en els títols de Banc Sabadell encaixa d'allò més bé dins del típic moviment en fase de reacció, proporcional a les pujades prèvies. Acció-fase de reacció. Però és que tot i que corregís alguna cosa més aquí no hauria passat res. El que sembla clar és que per sobre de la resistència dels 1,07 euros tindrem un potent senyal de fortalesa a mitjà termini. Ja que des d'aquest moment tindrem un potencial 'cap i espatlles' invertit, amb objectiu de pujada mínim teòric als aprox. 1,5-1,6 euros.

Cal observar, a més, que des dels mínims d'agost tenim impecables mínims i màxims creixents... I així no cau. Aquesta potencial figura ja va quedar confirmada temps enrere per l'índex bancari europeu, l'EURO STOXX Banks (SX7E), i aquest apunta clarament cap a cotes més altes. Cosa que hauria d'acabar contagiant també el títol que ens ocupa.

sabadell191119

Noticias relacionadas

contador