ep archivo   logo de banco sabadell
EUROPA PRESS - Archivo

Les caigudes dels màxims anuals del mes de maig han trobat suport als 0,50 euros, abans resistència, i ara tot suggereix que tractarà d'atacar, de nou, la directriu baixista dels últims anys.

  • 1,51€
  • -0,89%
Análisis Técnico
S1
0.43
S2
0.69
R1
1.06
R2
1.06
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Sabadell és sens dubte el banc del nostre país més volàtil, per al bo i per al dolent. És el valor que millor ho fa l'any, de la mateixa manera que va ser el que pitjor es va comportar el 2020 amb una caiguda del 65%. A curt termini i després de recolzar-se als 0,50 euros, anteriorment resistència, els diners han sortit al rescat del valor i ara tot suggereix que atacarà de nou la resistència que té als màxims anuals (0,6840). Aquest nivell coincideix aproximadament, com es pot apreciar al gràfic, amb el que seria la directriu baixista que uneix els successius màxims decreixents des de principis de 2018 i que té tres impecables punts de tangència.

Per la qual cosa, en resum, es pot dir que la zona dels 0,68-0,69 euros és un nivell de resistència molt important a curt termini. En batre aquesta directriu baixista amb comoditat i en espelmes setmanals, començarem a remenar com a escenari més probable el de tornar l'origen de l'última gran caiguda, és a dir, de tornar als nivells prepandemia als 1,06 euros.

saba110821
Gràfic setmanal de Sabadell

Noticias relacionadas

contador