bancosabadellportada
0,87€
  • 0,00€
  • -0,07%

Si tenim tres punts de tangència en una recta amb mínims creixents, llavors tenim una directriu alcista. Cosa que ens indica, que no és poc, on és la zona de suport de curt termini.

Des dels mínims històrics que va marcar el febrer als 0,8228 euros podem veure com els títols de Banc Sabadell s'estan donant suport dins d'una impecable recta suport, ara ja directriu alcista (almenys de curt termini) per allò de tenir tres punts de tangència, i que passa pels mínims d'aquesta setmana. De la qual cosa es dedueix que, mentre el preu respecti l'últim dels mínims creixents (0,9054), entenem que l'escenari més probable seria el de seguir escalant posicions, el de tractar de reestructurar-se a l'alça a la recerca de l'important resistència que presenta en els màxims de maig: els 1,0780.

I per sobre, hi ha la possibilitat de buscar els màxims de novembre, concretament als 1,3084. Per sota dels 0,9054 euros els següents suports es troben als 0,85 (mínims de març) i els mínims històrics als quals abans hem fet referència.

sabadell200619
Gràfic diari de Banc Sabadell des de setembre

Noticias relacionadas

contador