brokerpreocupado2 portada

La setmana passada va quedar confirmada la perforació del suport dels 9.300-9.330 punts i, a més, ho ha fet en període setmanal.

  • 10.854,40
  • -2,22%

El nostre IBEX ha despertat pla, sense moviments significatius. I ho fa en un moment complicat, després de perforar en espelmes setmanals la zona de suport dels 9.300-9.330 punts. Ara resistència. Els nivells de sobrevenda en tots els terminis llancen lectures extremes, cosa que pot afavorir un rebot de molt curt termini. Però es tractaria d'un simple rebot i poc més. Molt hauria de pujar el selectiu per d'alguna manera neutralitzar el vigent biaix baixista.

De fet, el cert és que tenim un primer suport al nivell dels 8.960-9.000 punts que coincideix amb un buit alcista que el preu va deixar a finals de 2016. Però el suport més important el tenim en aquest moment als aproximadament 8.700 punts. Aquest nivell es correspon amb una potencial directriu alcista. I diem allò de potencial, perquè per poder parlar d'una directriu necessitem, almenys tres punts de suport. I ara només tenim una recta que passa per dos punts. Però és cert que aquí tenim un potencial punt de gir. I mentrestant, només cal deixar que el preu ens digui què és el que vol fer dins de l’imperant fase correctiva que va iniciar el maig de 2017 i que encara perdura.

Gràfic setmanal de l'IBEX 35

Noticias relacionadas

contador