amancio ortega

Tot i les importants pujades dels últims dies, el títol segueix presentant màxims i mínims decreixents, no obstant això, l’espelma dibuixada durant la sessió d'aquest dimecres ens fa ser optimistes amb la companyia.

  • 11,32£
  • 0,89%
  • 43,74€
  • 0,00%
  • 2,46£
  • -1,76%

Des dels màxims anuals (i històrics) que Inditex va aconseguir el 2017 als 36,5 euros, el títol acumula una caiguda del 37%, fet que l'ha portat a marcar un mínim durant la setmana als 23 euros. Tècnicament, el punt d'inflexió es va produir aquest dimecres després d'anunciar els seus últims resultats. Durant aquesta sessió el títol començava amb pujades per sobre de l'1% per, minuts després, caure un 5% i tancar la sessió amb alces del 4%. I amb un dels majors volums de la seva història: sense cap mena de dubte va entrar diners al mercat al rescat del títol.

Tècnicament, el que va succeir a l'equador de la setmana es coneix com 'anada i tornada' en un dia. I és que és així com se solen produir els girs dels preus als mercats. Així, en espelmes setmanals passem a tenir una espelma d'implicacions alcistes amb una llarga ombra inferior i on els preus tanquen molt lluny dels mínims, amb un volum de negociació clarament superior. I, a més, tot això des d'uns nivells de 'sobrevenda' setmanals que llancen lectures extremes. O dit amb altres paraules, mentre el preu no perfori en endavant els 23 euros (que és on es col·locarà l’ordre de prou pèrdues per a qualsevol posició alcista) es pot pensar que el pitjor ha passat ja per al títol. Com a zona de resistència, en aquest moment, no se n'observa cap realment important fins a la zona dels 30 euros.

Gràfic setmanal d'Inditex

Noticias relacionadas

contador