ep sede de acerinox en madrid
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Impressionant el rally de gairebé un 30% en els títols de l'acereria des dels mínims de finals de novembre després de l'explosió de la variant òmicron. El sector de l'acer està exultant en el moment actual liderat per ArcelorMittal.

  • 10,17€
  • 0,69%
Análisis Técnico
S1
9.80
S2
13.01
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Tot i les importants correccions del mes de novembre, aleshores dèiem que més aviat que tard atacaria els màxims històrics, l'estructura alcista dels preus (a mitjà i llarg termini) no es va veure afectada el més mínim. Al cap i a la fi els forts cops de banda a l'alça i a la baixa de 2021 encaixen a la perfecció dins del que seria un moviment lateral (fase de reacció) que està servint per drenar/ajustar proporcionalment les importants pujades acumulades des dels mínims de 2020.

Ara ja no hi ha res fins als màxims de tots els temps als 13 euros (ajustada la sèrie històrica de preus a tots els dividends repartits al llarg de la història) i per sobre es col·locaria en pujada lliure absoluta, amb les implicacions alcistes que això acostuma a tenir per a qualsevol subjacent en aquesta situació. L'ideal, que els 13 euros s'aconsegueixin batre amb claredat en espelmes setmanals perquè no hi hagi cap mena de dubte.

acx130122
Gràfic mensual d'Acerinox

Noticias relacionadas

contador