ep edificio philips lighting
PHILIPS LIGHTING

Correccions a part, ja que no podem descartar el típic retrocés temporal a la nova zona de suport, abans resistència, dels 40 euros, hem de saber que la tendència no pot ser més alcista en els títols de la companyia holandesa de tecnologia. Sobretot, perquè des de 2011 tenim un impecable canal alcista fins al dia d'avui.

I no seria la primera vegada ni serà l'última quan el preu corregeix els últims excessos en tornar a la nova zona de suport, abans resistència, per des d'allà reestructurar-se a l'alça amb objectiu cap a la part alta del canal. És clar, a mitjà i llarg termini. Ja que aquest passa en el moment actual pels aprox. 55 euros.

A finals de juliol vam conèixer que Philips aconseguia un benefici net atribuït de 407 milions d'euros durant el primer semestre del 2019, xifra que representa un avanç del 223% en comparació amb el mateix període de 2018, quan la companyia va guanyar 126 milions d'euros. Les vendes de Philips entre gener i juny van arribar als 8.822 milions d'euros, un 7,2% més que durant la primera meitat de l'any passat, mentre que en dades comparables van créixer un 4%. Durant el segon trimestre, Philips va obtenir un benefici net atribuït de 243 milions d'euros, mentre que les seves vendes van augmentar un 8,9%, fins als 4.671 milions. El deute de Philips el 30 de juny ascendia fins als 5.817 milions d'euros, xifra que representa un increment de 997 milions respecte al tancament de l'exercici 2018.

contador