ep sede de pharmamar
Ricardo Rubio - Europa Press - Archivo

Les caigudes del 12% des dels màxims de mitjans de setembre encaixen de moment dins dels paràmetres normals en el sentit que les alces prèvies ho van ser del 21%. Acció-fase de reacció es diu.

  • 28,96€
  • 0,49%
Análisis Técnico
S1
66.26
S2
83.38
R1
101.34
R2
101.34
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

PharmaMar ha anunciat aquest dijous que el seu soci Jazz Pharmaceuticals ha rebut l'aprovació condicional de comercialització de Zepzelca (lurbinectedina) per part del Ministeri de Sanitat del Canadà per al tractament de pacients adults amb càncer de pulmó microcític recurrent en estadi III o metastàtic. Lurbinectedina estarà disponible al Canadà a finals d'aquest any.

Tècnicament, el que tenim davant és una directriu alcista de llibre, de manual. Aquesta no és ni més ni menys que una recta suport, una recta d'acceleració dels preus on cada vegada que el subjacent cau aconsegueix entrar diners al mercat. En aquest punt la demanda és més gran que l'oferta i, per tant, el preu reacciona a l'alça i aquí rebota. Aquesta recta suport es caracteritza per construir sempre mínims creixents i hem d'exigir-li que, com a mínim, presenti tres punts de suport o de tangència.

En resum, els títols de PharmaMar s'estan donant suport, un cop més, en la directriu alcista que uneix els successius mínims creixents des de finals de 2018 i mentre aquesta es respecti no hi ha res del que preocupar-se. El que no tindria cap sentit és que el preu acabés perforant el suport que té als mínims d'agost (68,50). Aquí col·locaríem l'ordre de prou pèrdues de qualsevol posició alcista oberta recentment.

phm300921
Gràfic setmanal de PharmaMar

Noticias relacionadas

contador