ep sede de pharmamar
Ricardo Rubio - Europa Press - Archivo

PharmaMar ha anunciat aquest dimecres que el seu soci, Specialised Therapeutics Asia, ha rebut l'aprovació provisional de comercialització de Zepzelca (lurbinectedina) per part de l'Autoritat de Ciències de la Salut de Singapur per al tractament de pacients adults amb càncer de pulmó microcític metastàtic.

  • 29,14€
  • 2,53%
Análisis Técnico
S1
66.26
S2
83.38
R1
101.34
R2
101.34
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Tot i el degoteig a la baixa des dels màxims anuals del 2020, moviment que va desesperar molts inversors, cal reconèixer que la reacció alcista que està tenint el valor a les portes de la directriu alcista dels últims anys és de manual, de llibre. Durant molts mesos hem parlat de la idea d'obrir llargs als nivells de preu més propers possibles als mínims de desembre (66,26), amb ordre de prou pèrdues en preus de tancament per sota dels 66 euros. I al final resulta que el mínim de la correcció s'ha marcat als 68,50 euros.

Dit això, és cert que tenim el títol a prop de resistències importants, com és la recta resistència que uneix els màxims decreixents des dels màxims de l'any passat i que passa per l'entorn dels aproximadament 83 euros. Però vull pensar que és qüestió de temps, més aviat de poc, que la bati. Em quedo, sense cap dubte, amb la directriu alcista i els quatre suports que té el canal des de finals de 2018. Aquí és on es troba el que és realment important, aquí hi ha la clau.

phm220921
Gràfic setmanal de PharmaMar

Noticias relacionadas

contador