ep recursopharmamar
PHARMAMAR

Des dels mínims de 2018 els títols de PharmaMar acumulen una pujada del 460% i la veritat és que no s'aprecia el més mínim senyal de feblesa dins de l'actual i vertical 'ral·li'.

  • 27,60€
  • 4,49%
Análisis Técnico
S1
3.50
S2
6
R1
9
R2
9
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

No ens enganyem, quan un títol es posa a pujar com ho fa PharmaMar en els últims mesos és gairebé impossible determinar zones de control que d'alguna manera ens indiquin on podria frenar-se la cotització. De fet, estem davant el cinquè mes consecutiu de pujades i seguim sense tenir el més mínim senyal de feblesa dins de l'actual estructura de preus. Per descomptat que en algun moment corregirà (fase de reacció), però una cosa és prendre's un petit descans dins de la impecable tendència alcista des dels mínims de 2018 (0,87 euros) i una altra molt diferent és que canviï de tendència, a baixista. En aquest últim 'ral·li' el títol s'ha emportat per davant la important zona de resistència, ara suport, dels 4,25-4,40 euros. I ja no observem resistències de cap mena fins al rang dels 5,70-6 euros, que és on estaria la següent zona de control. I per damunt ja no hi ha res realment important fins a la zona de control dels 9-9,80 euros.

És cert que estem parlant de doblar la cotització, però la veritat és que el 'momentum' (velocitat de creuer) de mercat per a aquest títol no pot ser més alcista i el volum continua sent molt alt setmana rere setmana. I ja sabem que quan les pujades són amb un clar increment del volum és perquè, generalment, van de debò. I això sense ser incompatible amb la idea que en algun moment pugui corregir amb certa força perquè no ens cansarem de recordar que fins i tot per a continuar pujant fa falta que els preus corregeixin amb certa fortalesa, i a això és al que anomenem fase de reacció.

zeltia170220
Gráfico mensual de PharmaMar desde finales de 1998

Noticias relacionadas

contador