pharmamar aplidin coronavirus portada
© Alberto Sánchez

No fa gaire dèiem de la companyia biotecnològica que era igual el que fes la cotització, perquè tot seguiria exactament igual. Cosa que s'està demostrant després de les fortes bandades de les últimes sessions.

  • 28,74€
  • 0,63%
Análisis Técnico
S1
52.14
S2
66
R1
69
R2
69
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

El moviment d'aquest dimecres després de les fortíssimes pujades de dimarts no m'acaben d'agradar, malgrat que el saldo encara és positiu. Però no m'agrada, perquè em comença a recordar a la PharmaMar del 2015 al 2018. Un valor molt volàtil, amb fortes bandades en els dos sentits que al final sempre baixava més del que pujava. Pujar un 20% a la calor d'una notícia per caure després no és un moviment molt normal, diguem.

És cert que els excessos es paguen (fases de reacció), però el més normal és que ara corregués dins d'un lateral que d'alguna manera ajustés les fortes pujades d'abans d'ahir. Però no, gairebé perd tot el que va guanyar a la sessió de dimarts. Diguem que em comença a recordar l'etapa de "rampoina" del 2017-2018.

Tècnicament el que tenim és un clar moviment d''anada i tornada' després d'acariciar la recta resistència (directriu baixista) que uneix tots i cadascun dels successius màxims decreixents des que va començar la vigent fase correctiva (octubre del 2020). Això passa per l'entorn dels aprox. 67 euros i el valor se'ns ha girat amb violència a la baixa després de marcar un màxim als 66 euros. Per això es pot dir que PharmaMar ha experimentat una 'enrampada' a la directriu baixista.

De la qual cosa es dedueix que mentre el preu segueixi cotitzant per sota aquí no ha passat res. Tot continuarà igual per més que, puntualment, reboti amb força. Per sota, pel costat dels suports, hem de vigilar els mínims del 2021 als 52,14 euros. Perdre'ls donaria continuïtat a la fase correctiva en curs.

phm130122
Gràfic setmanal de PharmaMar

Noticias relacionadas

contador