ep madrid espana a 5 de marzo de 2020
Ricardo Rubio - Europa Press - Archivo

A poc a poc i sense fer gaire enrenou, els títols de PharmaMar semblen haver posat rumb cap a la resistència que té en els màxims anuals dels 138,60 euros.

  • 27,60€
  • 4,07%
Análisis Técnico
S2
138.60
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Si recorden, just al començament de setembre ja vam dir que els títols de PharmaMar presentaven una òptima equació rendibilitat-risc. En aquell moment també vam dir que la correcció des dels màxims de l'any continuaven encaixant dins dels paràmetres normals. I és que a tota gran pujada, més tard o més d'hora, sempre la segueix la seva fase de reacció/ajust proporcional. Ja sigui amb caigudes més o menys profundes o consumint temps, és a dir, desplegant un ampli moviment lateral.

De manera que a la fi d'agost/principis de setembre dèiem allò que els títols de la companyia de biotecnologia presentaven una òptima equació rendibilitat-risc sobre la base de l'important suport que el títol presentava a l'imponent buit alcista de la sessió del 16 de juny, en els 76,20 euros. 'Gap' que es va emplenar gairebé íntegrament i des d'aquí va començar a reestructurar-se a l'alça, com esperàvem. I ara podem dir que aquest ja no té cap resistència fins als màxims anuals, que és cap a on sembla haver ficat la directa, en els 138,60 euros.

phm121020
Gráfico diario de PharmaMar

Noticias relacionadas

contador