ep archivo - sede de pharmamar
Ricardo Rubio - Europa Press - Archivo

Dijous passat la companyia va anunciar un benefici de 43 milions d'euros durant els primers sis mesos de l'any 2021. Els royalties rebuts per PharmaMar es van disparar fins als 17,4 milions des dels 1,4 milions de fa un any gràcies, en gran part, als ingressos rebuts de Jazz Pharmaceuticals.

  • 28,82€
  • 1,41%
Análisis Técnico
S2
81.50
R1
90
R2
90
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

El degoteig a la baixa en els títols de PharmaMar des dels màxims anuals del mes de febrer no té fi. Sí clar, de vegades assistim a importants rebots (fases de reacció) per després continuar corregint. És més, les últimes caigudes situen la cotització molt a prop de la zona de control dels aproximadament 66 euros. Al voltant d'aquest nivell de preus conflueixen importants suports: els mínims de desembre i origen de l'últim impuls alcista, així com la potencial directriu alcista que uneix els mínims creixents d'octubre de 2018 i agost i novembre de 2019. Diguem que si hi ha un nivell de preus per tornar a intentar-ho a l'alça en el valor és aquí, al voltant de la zona dels aprox. 0,66 euros.

Per sobre, pel costat de les resistències, la més immediata la trobem als 81,50 euros (màxim de juny) i per sobre tenim els 90, els 101,34 (màxims d'abril) i els màxims de febrer als 119 euros. Encara que això és més de caràcter informatiu per tal com tot suggereix que el degoteig a la baixa continuarà una mica més. I després veurem com es comporta el valor davant la zona de suport esmentada.

phm020921
Gràfic diari de PharmaMar

Noticias relacionadas

contador