ep logotipopeugeot recurso
PEUGEOT - Archivo
21,85€
  • -0,96€
  • -4,21%

El títol està perforant la base del triangle, cosa que el pot portar molt més baix. Anem a veure com es comporta amb el suport que presenta en l'últim mínim creixent (19,50). En funció que aguanti o no en espelmes setmanals per sobre tindrem una finestra de trading pel costat llarg (o alcista) amb objectiu en la resistència que presenta a l'entorn dels 21,15 euros (on té un important buit baixista) i per sobre la resistència dels aprox. 23 euros.

Però si es confirma la perforació dels mínims de juny, entenem que hi ha la possibilitat de buscar la zona de suport que presenta en la recta suport que uneix els mínims creixents de gener de 2018 i del passat mes de desembre: que passa al moment actual pels 17,70 euros.

Per correlació amb el sector, a mitjans de juliol vam conèixer que Daimler anunciava un rendiment per sota de l'esperat per al conjunt de l'exercici 2019, després que diverses divisions del grup registressin durant el segon trimestre uns ingressos menors als del primer trimestre, a causa d'un impacte negatiu en el seu compte de resultats de més de 3.000 milions d'euros. Segons ha informat la companyia alemanya, el rendiment sobre les vendes esperat per a aquest any ha estat revisat a la baixa, a més de preveure una generació de caixa menor a l'inicialment esperada.

En concret, noves informacions han portat Daimler a revisar les seves provisions per a una extensió de la crida a revisió a Europa i a la resta del món en relació als coixins de seguretat Takata, cosa que ha incrementat les provisions en 1.000 milions d'euros. A més, la companyia ha hagut de revisar l'impacte que tindran els procediments judicials i governamentals respecte als seus vehicles dièsel de la marca Mercedes-Benz en diverses regions, cosa que ha suposat una despesa extraordinària de 1.600 milions d'euros. I Aston Martin es desplomava (-25%) a finals de juliol després de revisar a la baixa la seva previsió de matriculacions mundials i de resultats per al conjunt d'aquest exercici.

contador