ep planta de arcelormittal
Arcelormittal - Archivo

A curt termini els títols d'ArcelorMittal ens estan indicant de forma bastant clara els nivells de suport i de resistència que cal tenir en compte. No està gens clar pel que fa a mitjà i llarg termini.

  • 24,34€
  • 3,22%
Análisis Técnico
S1
12.50
S2
21.04
R1
30
R2
30
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

El rebot des dels mínims de març de 2020 en els títols d'ArcelorMittal és d'infart: més d'un 200%. Però tot i això, el títol segueix sent baixista a mitjà i llarg termini. Ara bé, aquest cotitza molt per sobre dels màxims de 2020, cosa que té molt mèrit tot s'ha de dir. Els màxims de 2019 als 17 euros, abans resistència, estan actuant ara com a suport. De la qual cosa es dedueix que a molt curt termini qualsevol posició alcista per 'trading' passa perquè aquest suport, el dels 17 euros, es respecti. Perforar-lo seria un perillós senyal de debilitat, ja que podria ser l'inici d'un ajust proporcional/retrocés de tota l'última gran pujada. Pel costat de les resistències la més immediata es troba als 21,04 euros.

I la més important, encara que sóc conscient que està molt allunyada dels nivells actuals, es troba als 30 euros. Els nivells, les zones de control, les posa el preu i als 30 euros hi ha una resistència molt important. Tant, que només per sobre d'aquesta podrem parlar d'una clara figura de volta a mitjà i llarg termini.

mts110221
Gràfic setmanal d'ArcelorMittal

Noticias relacionadas

contador