ep archivo   aeropuerto de aena
AENA - Archivo

Des de novembre de l'any passat Aena ha intentat en nombroses ocasions atacar la resistència dels 150-15 euros. De fet, tenim una impecable resistència horitzontal que uneix els màxims de novembre i de febrer, març i maig d'aquest any. Tota una resistència horitzontal.

  • 175,80€
  • 0,74%
Análisis Técnico
S2
151
R1
180
R2
180
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

El triangle ascendent és una pauta d'implicacions alcistes, de continuació de tendència. Es caracteritza, perquè el costat superior és horitzontal en tant que el costat inferior és una diagonal alcista que actua de suport. La figura es considerarà vàlida si el preu toca com a mínim tres vegades la línia de suport i dues vegades la línia de resistència (o com a mínim dues vegades la línia de suport i tres vegades la línia de resistència). El volum de negoci tendeix a anar reduint-se a mesura que els preus s'acosten al vèrtex. Generalment el volum augmenta de manera important en produir la fuita alcista. La ruptura o fuita sol produir-se entre la meitat i les 3/4 de la longitud del triangle. Pel que fa a l'objectiu de pujada de la figura, una primera aproximació és l'amplada del triangle projectat a l'alça des del punt de ruptura de la resistència horitzontal.

De la qual cosa es dedueix que, un tancament setmanal amb comoditat per sobre de la resistència dels 151 euros, s'activaria un fort senyal de compra. Avantsala del que acabaria sent un més que probable atac a la resistència que presenta als màxims històrics: els 180 euros.

aena250621
Gràfic setmanal d'Aena

Noticias relacionadas

contador