ep archivo   iag realiza un pedido de aviones para ba
AVIÓN B777-9 - Archivo

Deutsche Bank, Bank of America i ara Morgan Stanley. Els grans bancs internacionals avisen que les coses s'estan posant lletges per a les aerolínies en un context d'alta inflació.

IAG

  • 2,06€
  • 0,15%
Análisis Técnico
S1
1.4595
S2
1.7670
R1
1.8825
R2
1.8825
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

És igual si IAG puja amb força, cau, és igual tot. Vull dir amb això que el valor hauria de pujar molt, però molt per deixar d'alguna manera la porta oberta que alguna cosa estigui començant a canviar dins de l'estructura baixista del subjacent. Estem parlant d'un valor que puntualment és capaç de rebotar amb força a la calor de qualsevol notícia (excusa) per quedar després en res.

Cenyint-nos a molt curt termini, el valor té resistències als 1,7670 euros, el buit baixista setmanal dels 1,8335 euros i després la directriu baixista que uneix tots i cadascun dels successius màxims decreixents des de fa un any. Aquesta passa al moment actual pels aproximadament 2 euros. Però és que després tenim, també, l'últim màxim decreixent: els màxims de febrer als 2,1360 euros. En resum, el camp està ple de resistències importants fins als màxims anuals, que és la zona de control més important en el moment actual. I per això 'només' s'ha de revalorar un 25% des dels nivells actuals.

Com sempre diem, al mercat hem d'anar a comprar fortalesa, no debilitat. I comprar IAG és comprar qualsevol cosa menys fortalesa.

iag290322
Gràfic setmanal d'IAG

Noticias relacionadas

contador