ep juntaaccionistasohl 20180109143502
OHL

OHL és, potser, dels títols més difícils d'analitzar. Sobretot, perquè la seva volatilitat per bé i per dolent és excessiva.

  • 0,35€
  • 3,66%

De fet, l'únic que sabem en aquest moment és que hi ha un important suport als 2,51 euros (mínims anuals).

O el que és el mateix, l'única estratègia que té sentit pel costat llarg o alcista passa per obrir llargs a nivells de preu més propers possibles al suport esmentat, col·locant un ordre de prou pèrdues en preus de tancament per sota dels 2,5 euros. I mentrestant, al marge. A l'espera. Just ara cotitza a zona de ningú, lluny de suports/resistències importants i així no entrem al mercat.

A finals d'agost vam conèixer que OHL aconseguia l'adjudicació de l'ampliació del port d’Agaete, situat a l'illa de Gran Canària (Espanya), per 44,6 milions d'euros, que seran finançats en un 85% pels fons europeus FEDER.

El projecte ha estat atorgat per l'ens públic Puertos Canarios, adscrit a la Conselleria d'Obres Públiques de l'executiu autonòmic, i el contracte d'OHL implica la construcció d'un dic d'abric amb una primera alineació de 530 metres de longitud en talús amb mantell de Cubipods de 45 tones, segons ha informat l'empresa en nota de premsa.

Així mateix, construirà una segona alineació de 400 metres de longitud de dic vertical a base de calaixos de formigó, així com la creació de dos atracadors per ferris i altres obres complementàries de pavimentació, abalisament, mitjans d'atracada i amarratge, urbanització i instal·lacions.

Noticias relacionadas

contador