ohl casco

El senyal que el el títol comença a canviar, el tindrem quan confirmi per sobre dels 3,85 euros (últim màxim decreixent).

  • 0,32€
  • -3,38%

Una vegada més tenim els títols de la constructora OHL que s’acosten a la important zona de resistència que li confereix la directriu baixista que uneix els successius màxims decreixents des del febrer del 2015. Encara que fos capaç de superar-la i per poder dir que sembla que alguna cosa canvia en la tendència del títol, li exigirem al preu que salti i que confirmi per sobre de la resistència que presenta en l'últim màxim decreixent, en els 3,85 euros.

Si bé és cert que, segons la meva opinió, la resistència clau a batre que suposaria un salt qualitatiu real es troba en el buit a la baixa de la sessió del 24 de juny en els 4,24 euros. Només quan tanqui per sobre dels 4,24 euros podrem parlar d'un abans i un després dels títols d’OHL.

Gràfic setmanal

Gràfic diari

Al chart diari podem veure el nivell de resistència que hem comentat dels 4,24 euros, l'imponent buit a la baixa encara pendent de ser tancat des de la sessió del 24 de juny.

Noticias relacionadas

contador