ohl casco

Els títols de la constructora es deixen un 16% a l'acumulat de les últimes cinc sessions i es col·loquen en plena zona de suport, la base del canal alcista de mitjà termini.

  • 0,34€
  • 4,45%

Els títols d'OHL estan jugant amb foc. I el motiu no n’és altre que el fet que aquest està perforant en aquest moment la zona de suport que li confereix la base del canal alcista pel qual s'ha estat movent des de l'estiu de 2016. És cert que, com es tracta d'un gràfic setmanal, cal esperar a veure com tanca aquesta espelma aquest divendres. Però ja coneixem de sobres com se les gasta aquest títol. I la veritat és que ara mateix estaria tancant clarament per sota. Hi ha un últim suport a l'entorn dels 2,90 euros, l'origen de l'últim gran impuls alcista (mínims d'octubre). I per sota, ja no hi hauria res fins als mínims de 2017 als 2,30 euros.

Rebots puntuals a part, el cert és que les caigudes dels últims dies, sobretot des que va donar a conèixer els seus resultats, estan sent amb un clar increment del volum. I això no augura res de bo. Fins la setmana passada cabia deixar la porta oberta que la base del canal alcista frenés la sagnia dels últims dies, ja que fins llavors, i malgrat les caigudes, era un títol alcista (ja que el preu cotitzava dins del canal). Ara ja no podem dir el mateix.

Gràfic setmanal d'OHL

Noticias relacionadas

contador