• Juan Villar-Mir, president del grup, serà l'encarregat de dirigir el Capital Markets Day
ep junta generalaccionistasohl
PABLO MORENO

Coincidint amb el fet rellevant enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) per aclarir els seus problemes a Mèxic i deixar constància que la venda de la seva filial de Concesiones està "consumada", OHL ha remès un altre fet rellevant al regulador aquest dilluns anunciant que finalment presentarà l'actualització del seu Pla de Negoci el proper 16 de maig, un dia després de publicar els seus resultats del primer trimestre.

  • 0,35€
  • 4,48%

"OHL publicarà els resultats corresponents al 1T2018 el proper dimarts 15 de maig després del tancament de mercat. L'endemà, dimecres 16 de maig a les 11:00 CET/10: 00 GMT, el president del Grup OHL el Sr. Juan Villar- Mir realitzarà un Capital Markets Day a Madrid per a analistes i inversors, durant el qual exposarà els principals objectius i les línies de treball fonamentals de la Companyia per a l'horitzó fins el 2020", ha assenyalat la constructora al fet rellevant.

OHL ha especificat que la presentació es podrà seguir en espanyol i anglès en temps real a través de webcast a www.ohl.es.

"La documentació suport d'aquesta presentació es farà pública el mateix dia 16 de maig abans d'obertura del mercat mitjançant la seva remissió a la CNMV i la seva publicació al web corporatiu. L'enregistrament de l’esdeveniment estarà disponible al web durant una setmana", ha afegit.

Durant la presentació de resultats de 2017, OHL va anticipar que realitzaria una actualització del seu Pla de Negoci al llarg del mes d'abril, cosa que finalment no es va produir. El mercat espera amb interès aquesta presentació, ja que suposa definir l'estructura i objectius de la companyia fins el 2020 una vegada que aquesta s'ha desfet d'un dels seus principals motors, la seva filial de Concessions. L'operació suposa el sanejament econòmic del grup però, al mateix temps, genera dubtes en la mesura que alguns experts valoren que OHL s'ha desprès de 'la joia de la corona'.

La venda d'OHL Concesiones al fons australià IFM es va tancar el passat 12 d'abril. La transacció ha suposat una contraprestació per a la companyia de 2.158 milions d'euros i una plusvàlua neta de 48 milions.

Noticias relacionadas

contador