ep archivo   instalaciones de repsol
REPSOL - Archivo

Els títols de Repsol estan movent-se lateralment dins d'un rang de preus molt estret des de la primera sessió d'octubre. Entre els 11,35 euros per baix (suport) i els 11,80 euros per dalt (resistència).

  • 15,01€
  • -0,03%
Análisis Técnico
S2
11.78
R1
12.50
R2
12.50
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Independentment del que faci la cotització de Repsol a molt curt termini, ja que el dia que es publiquen els resultats pot passar de tot, l'important és que tenim el valor desplegant un moviment lateral després d'un tram alcista. Cosa que, en condicions normals, hauria de ser l'avantsala d'un nou desenllaç alcista que doni continuitat a les pujades prèvies.

Per dalt, pel costat de les resistències, ens fixarem en els màxims anuals (11,78), ja que per sobre d'aquests creiem que l'escenari més probable seria donar continuïtat a la tendència alcista de mitjà termini a la recerca de la important resistència que li confereix la directriu baixista que uneix tots i cadascun dels successius màxims decreixents des del juliol del 2018 i que passa en aquest moment pels aproximadament 12,50 euros. Per sota, pel costat dels suports, el més important en aquest moment el tenim als 10,79 euros.

rep281021
Gràfic setmanal de Repsol

Noticias relacionadas

contador